Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kdo jsem

 

Jmenuji se Hanka a jsem provozovatelkou těchto webových stránek. 

Již od dětství jsem zbožňovala různé ruční práce a ráda tvořila, ale největšímu kouzlu tvoření jsem propadla až během studia, kdy mě ve volném čase uchvátila výroba náušnic a šperků z polymerových hmot a křišťálové pryskyřice. Postupně jsem nabalovala další výrobní techniky a tvorbu jsem brala jako odreagování od studia a tvořila spíš jen pro sebe různé doplňky, které jsem vzápětí testovala nošením na sobě. Postupně jak jsem pronikala do výrobních technik a přemýšlela, jak každý výrobek dovést k dokonalosti jsem v kreativním tvoření našla svou celoživotní zálibu, která jsem se až na rodičovské dovolené rozhodla dát takovou formální podobu jakou vidíte teď. 

Tvorba mě nabíjí do mých dalších aktivit.... a že mě toho baví strašně moc :) 

Snažím se být vždy v životě pozitivně naladěna a ráda předávám tuto energii dál.  Do každého výrobku proto vkládám svou vášeň pro tvorbu a pozitivní energii.

Myslím si, že svět má mnoho barev a proto je vždy důležité na každou situaci koukat tím správným úhlem pohledu, proto to barevně laděné duhové logo - vyrábím šperky a dárkové doplňky ve všech barvách. 

logo-na-fb---tvorim-pro-vas.jpg

Ve složkách najdete aktuálně šperky na zakázku s možností vlastního motivu, dále sponkovníky, šperkovnice, krabičky, stojánky na šperky....Postupně se v rámci časových možností snažím rozšiřovat nabídku a pokud zda nenajdete co hledáte klidně napište a třeba se domluvíme. :)

 

Všechny dotazy, objednávky nebo nabídky spolupráce směrujte přes e-mail: hkreativ@seznam.cz 

 

direct nebo messenger - na obou sociálních sítích mě najdete pod názvem hkreativ.cz

ikona-ig.png   fb_icon_325x325.png

 

Krásné a pozitivní energií nabité dny plné zdraví přeje Hanka