Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klíčenky

KLÍČENKA  S OBRÁZKEM KRESLENÝM VAŠÍM DÍTĚTEM (možno i jiný vlastní motiv - fotografie)

Velice originální a praktický dárek, pokud chcete někoho z rodiny obdarovat něčím originálním a nenosí šperky, protože klíče od domu má přeci většina. :)

PŘÍVĚŠEK NA KLÍČE - s OBRÁZKEM kresleným Vaším dítětem

Přívěškem s obrázkem kresleným Vaším dítětem posílíte jeho lásku k umění, protože není nic více podporujícího než si hrdě vystavit dílo, na které je Vaše dítě samo velmi pyšné. Výtvory svých dětí můžete takhle originálně darovat třeba prarodičům, protože ty přeci milují výtvory svých vnoučat. Nebo si ponechte přívěšek s obrázkem sami pro sebe a kdykoliv během dne pohledem na klíče můžete oslavovat tvořivost svého dítěte, protože je to jedna z dovedností, které by v životě měly rozvíjet, neboť umělci dodávají světu krásu a nápady.  Do motivu mohu na přání napsat text, například jméno dítěte od koho je obrázek (pokud máte více dětí, prarodiče mají více vnoučat apod.) tímto pak získá přívěšek ještě větší originálnost. Jen mějte prosím na paměti, při plánování textů do lůžka, že motiv je o průměru 2 cm.

img_20201019_131841.jpg

img_20201208_181542.jpg

Cena:  90,- Kč   v ceně je grafická úprava fotky do lůžka popř. na přání dopsání krátkého textu (jména dítěte tj. autora obrázku) a součástí je designové dárkové balení v pytlíku z organzy.

Tip - Z OBRÁZKŮ VAŠICH DĚTÍ MOHU VYROBIT NÁUŠNIČKY NEBO MAGNETY :) www.hkreativ.cz - Dárky z obrázků a výtvorů Vašich dětí 

Jak zaslat vlastní obrázek kreslený dítětem pro úpravu do lůžka přívěšku?

Obrázek vyfoťte nebo nascanujte. Při focení doporučuji fotit nejvíce na denním světle a dejte si hlavně pozor na stíny, které se mohou vytvořit rukou nebo jinými předměty. Posílejte v co největší a nejlepší kvalitě, při nahrávání do mailu nepotvrzujte automatické zmenšení obrázku, ale ponechte původní velikost.

Použitý materiál:  - kovové komponenty CHIRURGICKÁ OCEL + epoxy čočka, kabošon 

Na přání možno i jiný vlastní motiv - např. fotografii, barevný motiv - cena též 90,- Kč/kus

img_20210127_175133.jpg 

Objednávky přes e-mail: hkreativ@seznam.cz nebo přes messenger (FB) či direct (IG).