Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náramky na ruku

NÁRAMEK NA RUKU - DŘEVO A LÁVOVÉ KAMENY 

Na zakázku vyrobím náramek na ruku z lávových kamenů a dřeva. Na dřevěnou destičku možno vygravírovat krátký text  na přání (délka textu je možná buď na dva řádky o max.počtu 17 znaků nebo text do rozměru max. 25 x 11 mm). Náramek lehce navléknete díky pružné gumičce. 

Náramek vyrobím přesně na míru na Vaší ruku - do objednávky napište obvod zápěstí a požadovaný text + barvu lávových korálků (v nabídce bílá, černá, červená, žlutá, oranžová, světle modrá, tmavě modrá, zelená, světle fialová, tmavě fialová, růžová -  barvy možno libovolně kombinovat) 

Lávový kámen je ochranný kámen vhodný k posílení odhodlání a při hledání změn v životě, napomáhá k dosažení vytyčených cílů. Je to výborný pomocník pro uklidnění emocí, udržení rovnováhy, podpoře psychiky, dodání síly a sebedůvěry. Mimo jiné také potlačuje negativní energii, strach a stres. 

Cena: 170,- Kč/ks 

naramky-na-ruku--2-.jpg naramky-na-ruku--3-.jpg 

naramek.jpg 

modry-naramek.jpg

img_20211007_193604.jpg

 

NÁRAMEK NA RUKU - LÁVOVÉ KAMENY 

Náramek vyrobím přesně na míru na Vaší ruku - do objednávky napište obvod zápěstí a požadovaný text + barvu lávových korálků (v nabídce bílá, černá, červená, žlutá, oranžová, světle modrá, tmavě modrá, zelená, světle fialová, tmavě fialová, růžová -  barvy možno libovolně kombinovat). Náramek lehce navléknete díky pružné gumičce. 

Cena: 150,- Kč/ks 

img_20210727_181612.jpg

v případě zájmu + 50,- Kč přívěšek na náramek (chir. ocel) s vlastním motivem:

naramek-lavovy---privesek.jpg    naramek-s-priveskem.jpg

Pozn.: Přívěšek na náramek je o průměru 15 mm. 

V případě zájmu můžete objednat k náramku dárkovou krabičku (viz  složka Krabičky/šperkovnice). Můžete tak libovolně nakombinovat i s jiným dárkem, ale pro přehlednost uvádím ty nejlépe padnoucí krabičky k těmto druhům náramku buď dřevěnou nebo papírovou: 

 

dřevěná krabička za 90,- Kč (s možností textu na vrchní stranu krabičky) 

naramek-v-krabicce.jpg

nebo 

papírová krabička s průzorem za 30,- Kč 

krabicka-na-naramky--1-.jpg

Objednávky  přes e-mail: hkreativ@seznam.cz nebo přes messenger (FB) či direct (IG).

Do objednávky uvádějte - barevnou kombinaci, délku náramku a případný text na náramek nebo krabičku, popř. zašlete foto na motiv přívěšku na náramek. 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Náramky na ruku