Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náušnice - lahvové

LAHVOVÉ NÁUŠNICE 

Komponenty náušnic = chirurgická ocel !

Chirurgická ocel nečerná a je pevnější než bižuterní kov.

Další použitý materiál: skleněné lahvičky, korkový špunt + Vámi vybraná náplň.

Výška náušniček i s korkovým víčkem a afroháčkem je 4 cm, průměr je 1 cm.

Upozornění - nedoporučuji na nošení 24 hodin - lahvičky jsou ze skla. 

Cena: 125,- Kč (za pár náušniček), v ceně je dárkové balení a plastové zarážky proti ztrátě!

AKTUÁLNÍ NABÍDKA:

NÁUŠNIČKY - "KVĚTOMLUVA VE SKLE"

Lahvičky mohu naplnit sušenými květinkami dle dostupnosti a přání - např. pomněnky, macešky, sedmikrásky...Další foto najdete na sociálních sítích, kde sdílím svou tvorbu :) V případě zájmu napiště o jaké květy ve skle máte zájem, některé mám připravené, jiné když napíšete s časovým předstihem tak se můžeme individuálně domluvit :) 

photo_1596888667230.jpg

NÁUŠNIČKY - "SŮL A PEPŘ" 

Náušničky pro skvělou kuchařku, milovnici vaření nebo pro ženu, která chce být stylová třeba na letní zahradní párty. :) Ve skleničkách je opravdu sůl i pepř. :) 

sul-a-pepr.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "OKOŘEŇ SI ŽIVOT"

Je libo trochu okořenit život? Není problém, jen stačí ráno navléknout tyto náušničky :)

Výroba na přání s kořením na míru (je možná každá náušnička jiná nebo obě stejné), vše po domluvě :) Další foto na ukázku s různým kořením najdete na sociální síti facebooku nebo instagramu. 

okoren-si-zivot-kmin-hor.seminko--2-.jpg

okeren-si-zivot-paprika-a-bazalka.jpg

NÁUŠNIČKY - "VZKAZ V LÁHVI"

Darujte pořádnou dávku motivace svým blízkým nebo sobě. Lahvové náušničky se vzkazem v láhvi, který je vepsán na svitku papíru s jemným opálením a převázán nitkou v barvě, která zesílí poselství vepsáno uvnitř lahvičky  jsou přesně to co potřebujete. Pro efekt dodám na přání i trochu písku z pláže. Náušničky balím do krabičky, kde se uvnitř nachází kartička s textem, který je vepsán v láhvi, aby obdarovaný ihned viděl to kouzelné poselství. Vše vyrobím na míru přesně v barvách na přání, každý kus originál.

vzkaz-v-lahvi.jpg

lahvove-se-vzkazem-v-lahvi.jpg

TIP - NÁUŠNIČKY - "JDI ZA SVÝMI SNY" - Lahvové náušničky s textem na přání „Jdi za svými sny“ je napsán v lahvičkách na svitku papíru fialovou barvou a pro umocnění poselství převázáno fialovou nitkou. Fialová barva totiž symbolizuje radost ze života, vnitřní vyrovnanost a úspěch. 

 

NÁUŠNIČKY - "MODRÉ Z NEBE"

Modré z nebe naplněno do skleniček..K těmto náušničkám jistě netřeba dalších komentářů…

modre-z-nebe.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "MODRÉ Z NEBE PŘED BOUŘKOU"

Znáte ten pocit, když se díváte na tmavě modrou oblohu před bouřkou a víte, že přichází velká změna a pociťujete tu moc, sílu i příval tajemna? Pojďte ten pocit ve své mysli symbolicky podpořit nošením právě těchto energických náušniček očekávající velkou změnu a čerpejte z nich při nošení sílu.  

modre-z-nebe-pred-bourkou.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "SLUNEČNÍ PAPRSKY VE SKLE"

Mnoha lidem dokáží sluneční paprsky doslova „dobít baterky“, proto jsem nachytala sluneční paprsky do skleniček. Jestli zbožňujete slunce a jeho energii, jsou tyto náušničky pro Vás tou správnou volbou.

slunecni-paprsky-ve-skle.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "DUHA VE SKLE"

Pohled na duhu nemusí trvat prchavých pár minut, ale můžete se z její krásy a pozitivní energie těšit celý den. Jestli zbožňujete barvy duhy, jsou tyto náušnice pro Vás ty pravé. 

duha-ve-skle.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "OHEŇ VE SKLE"

Náušničky v barvách ohně jsou nabité živelnou energii a bojovností, proto pokud potřebujete přesně tuto energii podpořit, jsou ideální volbou pro Vás právě tyto náušničky.

ohen-ve-skle.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "KAPKY ROSY V TRÁVĚ"

Říká se, že procházka ranní rosou patří mezi jednu z nejlepších věcí, co pro sebe můžeme udělat. Chůzí naboso v ranní rose dochází k přílivu energie do všech částí těla, proto tento příliv energie můžete symbolicky cítit po celý den nošením těchto náušniček.

kapky-rosy-v-trave.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "NA VLNĚ ŠACHOVNICE"

Jestli jste žena, která nenechává nic náhodě, ale naopak se ráda řídí svými znalostmi, stejně jako je tomu u této deskové hry, jsou tyhle náušničky pro Vás ty pravé.

na-vlne-sachovnice.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "NA VLNÁCH ROMATICKÉ LÁSKY"

Zda chcete podpořit a přitáhnout energii do Vašeho života, která bude protkaná krásnou romantickou láskou, jsou tyto náušničky v barvách růžové tou správnou volbou. Ve skleněné lahvičce jsou kromě vln romantické lásky ukrytá i decentní červená srdíčka jako symbol lásky (viz foto).  

na-vlnach-romanticke-lasky.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "DOBRÁ NÁLADA"

Je libo dodat trochu dobré nálady? Ideální náušničky pro veselejší den, protože fialová barva podporuje radost ze života.

dobra-nalada.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "NÁDECH POHODY"

Fialová barva podporuje nejenom radost ze života, ale i vnitřní vyrovnanost a úspěch, takže Vám náušničky vdechnou pohodu už při jejich oblékání.

nadech-pohody.jpg

 

NÁUŠNIČKY - HVĚZDNÝ TŘPYT 

hvezdny-trpyt3.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "BARVY PODZIMU"

Ideální náušničky pro pohodové podzimní dny nebo pro milovnice těchto barev.  

barvy-podzimu.jpg

 

NÁUŠNIČKY - "ENERGIE KÁVY" 

Zda milujete kávu a její blahodárný vliv tyto náušničky musíte mít ve své šperkovnici. 

energie-kavy.jpg

KE VŠEM NÁUŠNIČKÁM MOŽNO OBJEDNAT I LAHVOVÝ ŠPERK NA KRK VE STEJNÉM DEKORU!

 

V případě nákupu 4 párů lahvových náušniček možno koupit výhodně za 100,- Kč dřevěnou šperkovnici/krabičku na přání s možností gravůry textu na přání horní víko: 

krabicka-sperkovnice---4-prihratky.jpg

Pozn.: V případě nákupu samostatně nebo méně párů náušniček je cena šperkovnice 170,- Kč - viz složka Krabičky/šperkovnice

 

Objednávky přes e-mail: hkreativ@seznam.cz nebo přes messenger (FB) či direct (IG).

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Lahvové náušnice