Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stojánky na šperky

STOJÁNEK NA ŠPERKY– KOČKA

Dřevěný stojánek na náušnice a náramky ve tvaru kočky. Proč kočka? Říká se, že kočky mají pozitivní vliv na náš život a domov ochraňují před negativní energií.

Stojánek je vyroben ze 3 mm překližky, broušen. Můžete nechat přírodně, tak jak Vám přijde nebo pomalovat barvami určené k nátěru dřeva. Kvůli lepší přepravě zasílám v demontu (2 ks – tělo kočky a stojánek). Stojánek kočky se lehce zapasuje do otvoru držáku stojánku, po zapasování drží, ale kdo chce může přilepit kočku ke stojánku lepidlem na dřevo (není součástí balení).  Stojánek je celkem na 24 párů náušnic + možnost umístění náramků na uši nebo na konec ocásku. Rozteč od dírky k dírce je 1,5 cm.

Šířka stojánku je 18 cm a výška 25 cm. Oválná část stojánku je na šířku 20 cm. Součástí je malý oválek (mistička) na plastové zarážky od visacích náušnic.  Stojánek je vhodný i na náušnice pecky. 

Cena: 120,- Kč/ 1 kus    

stojanek-na-nausnice-a-naramky.jpg

Šperky je lepší umisťovat do tmavších koutů místnosti, proto mějte toto pravidlo na paměti i s umístěním stojánku. Rozhodně nedoporučuji dávat stojánek na parapet oken nebo do koupelny. 

V případě vlastního textu, věnování do stojánku příplatek 50,- Kč 

stojanek-s-textem-na-prani.jpg

Větší náhled fotografií stojánků na šperky  najdete ve fotogalerii - klikněte zde. 

Objednávky přes e-mail: hkreativ@seznam.cz nebo přes messenger (FB) či direct (IG).

 

Náhledy fotografií ze složky Stojánky na šperky