Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ceník-informace k objednání

Dodací lhůta:

ZBOŽÍ NA ZAKÁZKU ODESÍLÁM DOPORUČENĚ PŘI PLATBĚ PŘEDEM NA ÚČET zpravidla do 5-10 pracovních dnů od připsání peněz na účet. Výrobky, které mám již vyrobené SKLADEM odesílám do 3 pracovních dnů od připsání peněz na účet. 

Ceny jednotlivých položek jsou vždy uvedeny ve složkách u každého výrobku (pro přehlednost uvádím i v seznamu níže). 

Ceník poštovného a balného:

Zasílám doporučeně v bublinkové obálce nebo krabici (dle povahy zboží) prostřednictvím České pošty za 95,- Kč nebo prostřednictvím zásilkovny za 85,- Kč. Větší zakázky nad 5 cm výšky odesílám prostřednictvím služby DPD za 145,- Kč. 

Vzhledem k povaze zboží nezasílám na dobírku, děkuji za pochopení.

Ochrana osobních údajů:

Vaše osobní údaje: JMÉNO A PŘÍJMENÍ, E-MAILOVÁ ADRESA, TELEFONNÍ ČÍSLO, FAKTURAČNÍ I DODACÍ ADRESA A HISTORIE OBJEDNÁVEK jsou zpracovány pouze za účelem zpracování objednávek  a nejsou předávány  třetím osobám. Tel. kontakt a e-mail  je využit v případě nejasností v objednávce nebo pro uvedení telefonu nebo e-mailu dopravci.

Dalším zpracovatelem je ČESKÁ POŠTA nebo společnost DPD, která se též zavazuje k ochraně osobních údajů dle platných nařízení a nebude dále předávat údaje třetím osobám.

Upozornění: 

Dbejte na zásady správné péče o šperky i sponkovníky (viz níže) a výrobky z mé tvorby Vám budou krásně dlouho sloužit. Žádný výrobek z tvorby hkreativ.cz není hračka. U výroby šperků na zakázku s vlastním motivem zákazník potvrzuje, že k zaslanému obrázku vlastní autorská práva a patřičné licence. 

Péče o šperky:

Doporučuji dodržování pravidel správné péče, aby Vám náušničky i přívěšky krásně dlouho sloužily.

Chirurgická ocel je více odolná proti škrábancům i jinému mechanickému poškození, dále si zachovává svou kovovou barvu a nečerná, je vhodná pro alergiky na bižuterní kov, protože nevyvolává žádnou alergickou reakci. 
I přesto je vhodné dodržovat následující pravidla při péči a budou Vám šperky krásně a dlouho sloužit:

  • Šperky uchovávejte v suchu, při pokojové teplotě - neprospívá jim přímé slunce (pozor tedy na uchovávání šperků v blízkosti oken, na parapetu apod.). Doporučuji šperky nenechávat ani příležitostně v koupelně, kde je velká vlhkost. 
  • Šperkovnice a stojánky se šperky doporučuji dávat spíše do tmavších koutů místnosti. 
  • Při náročných činnostech doporučuji šperky odložit.
  • Mějte na paměti všeobecné pravidlo pro šperky – „oblékejte jako poslední a sundávejte jako první". 
  • Pozn.: Správnou péčí o šperky Vám vydrží dlouhé roky krásně sloužit i šperky z bižuterního kovu. 

Péče o sponkovníky, stojánky na šperky a dřevěné krabičky: 

Sponkovníky nebo jiné dřevěné výrobky nenamáčejte, jen v případě potřeby můžete otřít suchým jemným hadříkem. Doporučuji uchovávat v suchých částech bytu nikoliv v koupelně. 

Objednávky, dotazy, nabídky spolupráce směřujte na e-mail: hkreativ@seznam.cz

CENÍK (komponenty = chirurgická ocel)

Ceny jednotlivých položek jsou vždy uvedeny ve složkách u každého výrobku a pro přehlednost ve fotogalerii najdete ceník - viz níže.  Šperky vyrobené k okamžitému prodeji mají cenu uvedenou ve fotografii či popisu fotky výrobku.