Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cestovatelský deník

CESTOVATELSKÝ DENÍK S PROPISKOU 

Cestovatelský deník na zážitky z cest. Na titulní stránku mohu napsat text na přání (např. cestovatelský deník naší rodiny) nebo věnování komu je deník určený, barva titulní stránky po domluvě na přání, ale okraj bude vždy černý stejně jako zůstane černá kroužková vazba. 

Formát deníku je A5 a je svázán kovovou kroužkovou vazbou. Uvnitř se nachází 50 bílých pevných stránek o gramáži 200, které čekají na napsané zážitky z cest a nalepení fotografií, vstupenek a jízdenek.

Součástí deníku je kovová gravírovaná propiska s textem NA ZÁŽITKY Z CEST, kterou můžete krásně zaháknout po straně deníku do kroužkové vazby a vzít s sebou na cesty. 

Titulní stránku možno nechat jen potištěnou (viz foto zelený cestovatelský deník) nebo přidat dřevěné barvené stopy z překližky a tím vytvořit 3D efekt)...výroba po domluvě na přání :) 

img_20200905_000153_006.jpg

cestovatelsky-denik-nasi-rodiny.jpg

Propisku s gravírovaným nápisem NA ZÁŽITKY Z CEST si můžete vybrat ze 7 barev – černá, zelená, modrá, červená, oranžová, růžová, fialová (barva lze volit po domluvě a vždy dle skladové dostupnosti).

img_20201024_151510.jpg

ZA PŘÍPLATEK si můžete objednat k deníku místo propisky s textem viz výše 1 ks gravírované propisky s osobním věnováním se jménem - např. LILINCE NA ZÁŽITKY Z CEST. 

img_20201024_151356--2-.jpg

Cena: 

DENÍK + PROPISKA NA ZÁŽITKY Z CEST za 210,- Kč

DENÍK + PROPISKA S OSOBNÍM VĚNOVÁNÍM (např. Lilince na zážitky z cest) za 250,- Kč

 

Objednávky přes e-mail: hkreativ@seznam.cz nebo přes messenger (FB) či direct (IG).

 

Náhledy fotografií ze složky Cestovatelský deník